Tre vänner, ett rum, en kamera. Flipp.

Som det framgår i inlägget nedan så var mina kära vänner Bella och Marcus på besök här igår. Vi tänkte äta lite Ben&Jerrys och titta på Edward Scissorshands, och förvisso inleddes kvällen på det sättet men.. Ja, jag kan inte förklara hur det slutade.


Klick

Vi hade hur som helst väldigt kul och jag kan bara konstantera att det är väldigt befriande med vänner som man kan go crazy med utan att skämmas. Jag tror alla behöver flippa lite ibland, faktiskt. Sen är det klart att man kan hålla det på en lite lägre nivå än oss men ehm, det där är ju upp till var och en.

Nu allesammans är det vackert väder ute och jag som inte klev utanför dörren på hela gårdagen tänkte klampa ut och njuta lite. Ikväll blir det middag med underbara vänner så den här torsdagen känns finemang.

Ciao



Gästbloggare Ohsostylish

Hey fanz!

image424

Nu är de slut på Annikas rasistiska propaganda, istället intar hennes bästa blattevän;
Bella skrivarpositionen. Jah, nu blev det genast skrivarpress på mig. Ska jag skriva om genusfrågor och könsroller eller ett lovtal tillägnat till varför Annikas späda kropp är den ultimata för arierkloning, ni vet the usual. Mind you att Annika och Marcus (en skinnskalle som råkar vara min pojkvän) står och glor samtidigt som jag skriver detta prestigefyllda inlägg *ÅnGeZzT*.

Efter denna styckesindelning antar jag att jag faktiskt ska skriva något vettigt, men kära fans, jag kommer inte på ett urinläckande skit. Åh juste! Annika har en jätteobehaglig böld på innerlåret, regnbågsfärgad och grejer. Okay, kanske inte, hon har felfria lår utan bölder.

Jag och Annika har varit bästa vänner sedan våra stamceller blev befruktade, och fan vad glad jag är som har henne, min Arnie. Jag vet inte hur jag på bästa sätt (rent lingvistiskt) ska formulera hur mycket hon betyder för mig (varning för "aaw-moment") men det jag kan skriva är att hon är den perfekta vännen. Ni vet när folk lite diffust skriver kärleksförklaringar till sina vänner och förklarar hur det inte finns någon som dem, jo det är lite det jag försöker komma till. Det finns ingen som Annika, och det finns inte någon vän som kommer i närheten av hennes perfektion, hon är fulländad på alla sätt och vis, min Arnie. Hon fulländar dessutom mig och gör mig till en bättre människa and lets face it, ingen kan flippa som vi gör. Annika, jag är evigt tacksam för din vänskap, jag älskar dig.

/Din fruga (som för övrigt, aldrig hade varit din vän om du var oattraktiv).

"Vi skall fritere mor din!"

Björn Gustafsson härmar den norska maffian(framåt slutet).


Sliten med bravur

image423Det är jag det. Så sant som det är sagt Jenny;)

Jag har sömnbrist. Min kost senaste dygnet har i princip varit godis och mackor. Jag har en massa tvätt att ta itu med. Jag har lätt huvudvärk. Jag har mörka ringar under ögonen.

Men damn vad jag är på bra humör! Fick ett skrattanfall i förmiddags som resulterade i att jag satt och garvade högt för mig själv framför datorn och även om jag försökte sluta så bara fortsatte det. Jag blir ofta såhär efter fester.

Dessvärre är det tillbaka till verkligheten från och med ikväll. Sov inte alls natten till söndag, och natten till idag så satt jag uppe med brushan och tittade på oscarsgalan. Det har varit jättekul, men jag bör vara i någorlunda bra skick imorgon. Kan vara snällt att bevara mina vänner från det fnittrande vrak jag är i nuläget, menar jag.

Jag ska återgå till mitt, ha det underbart!

Now let me see your hips SWIIING


image417Igår blev mycket lyckat! Så jäkla mycket härliga människor att jag blir alldeles till mig. Mina vänner är fantastiska. Alltifrån nära vänner, gamla klasskompisar, skolpolare och nya vänner i en salig och underbar blandning.

Jag och
Brushan inledde med att dansa gärnet i munktröjor och bling bling till Savage - Swing och på den vägen var det.
Under kvällens gång skedde en hel del som är x-rated på den här bloggen men jag skrattade i alla fall så jag satt på golvet och knappt fick luft. Helt underbart! Mitt beteende var olikt mig på många plan men jag gjorde det jag kände för och det härliga är att jag verkligen inte ångrar någonting. Inte än i alla fall, haha.

Dessutom så var det av någon sjuk anledning lättstädat och fräscht här hemma imorse, trots att vi var fler än på någon av mina tidigare fester.

Så nice, så sweet. Tack för en helkul kväll ya'lls.


 

Öh phew

Gargh, jag har städat och donat i flera timmar nu, och jag är inte ens helt klar med övervåningen. Nog för att jag visste att det fanns en hel del att ordna inför festen ikväll, men damn.
Fast det gör inget. Jag spelar festlistan i bakgrunden och utanför är det solsken och fåglarna kvittrar. Sen så sjunger ju mina parakiter också, om än inte så harmoniskt.

Inte många timmar kvar nu innan folket börjar rulla in. Bella ska komma tidigare så hon och jag laddar upp tillsammans, weey!

Nu har vi lov och det måste firas. Det kommer bli en grym kväll, no doubt:) För den som bryr sig dyker det säkert upp bilder på hur jag ska se ut för kvällen. Tänkte kopiera en look jag haft tidigare men lägga till lite nyskapande smink. Heheh.

PUSS PÅ ER ALLA, idag är tamejfan underbart!



Hur min onsdag plötsligt blev en av årets bästa kvällar..

För två veckor sedan var min käre vän Carro på kryssning till Riga. På båten träffade hon och hennes kompisar ett gäng schyssta killar från Schweiz, och när de skiljts åt efter några timmars festande trodde hon aldrig att hon skulle träffa någon utav dom igen. Men så visade det sig att en vän till henne utbytt nummer med en av killarna och igår mottog Carro ett sms där dom förklarade att dom var i Stockholm över natten och undrade om hon inte ville ses. De skulle ta flyget hem morgonen därpå(dvs idag).
Just då var klockan runt sju och Carro och jag var i stan på en teaterföreställning med skolan, som vi hade räknat med att åka hem efter.

Hur som helst. Där stod vi och funderade. Antingen åka hem, eller åka och träffa fyra stycken 25 åriga killar från Schweiz som var totala främlingar för mig och som hon enbart träffat på en kryssning tidigare. Så slog det oss att vi har faktiskt utnämnt temat för år 2008 till Inga hämningar, så det var ju bara natuligt att bestämma träff.
När mötet började närma sig stod vi vid plattan och panikåt godis utav ren nerovistet, funderandes om det egentligen var särskilt smart.


Att vänta(klicka)

Men det var smart. Det var faktiskt en av de bästa spontaniteterna jag har varit med om.
Killarna var precis så härliga som Carro berättat, och vi traskade runt på stan och skämtade om allt möjligt på engelska ända inpå småtimmarna. Jag stoltserade med mina tyskakunskaper genom att säga "Var är min brevlåda" och dom ifrågsatte förstås varför jag kunde just den meningen. Sedan lärde vi dom lite svenska och dom frågade intresserat vad "pisk smisk" betyder.
Vi sjöng happy birthday i kör till en av killarna som fyllde 25 vid midnatt och han fick även den svenska versionen sjungen för sig i falsk stämma, det lät förjävligt men vi hade utlovat sång och efterråt applåderade dom artigt.


Carro och grabbarna(klicka)

Vi kom även fram till att jag ska rädda världen med mina superkrafter, beståendes utav förmågan att flyga, förvandla mig till saker och klättra som spindelmannen. Sen förklarade de för oss att helas deras syfte med att resa runt i norden var att hitta Rudolf the rednosed raindeer(nivån var hög, som ni kanske förstår).
Allvarligt talat, dock. Jag har nog aldrig känt mig så bekväm med människor jag aldrig tidigare träffat. Vi besökte pubar och promenerade runt i Gamla stan, men aldrig kände jag mig obekväm med att de var fyra betydligt äldre killar. Inte ens när vi blev erbjudna att gå med in på hotellet så kändes det fel, för vi visste att de helt enkelt inte ville avsluta kvällen ännu bara för att pubarna stängt. Dessvärre var vi tvugna att ta farväl och gå mot bussen.

Jag hoppas verkligen att de hör av sig nästa gång de besöker Stockholm, och förhoppningvis är det helg då så lite klubbar har öppet. Yeah!

Tack Brushan och thanks guys, det här lever jag på länge.

P.S Killen näst längst till höger smsade Carro och tackade för en härlig kväll och sa att de minsann hoppades på att träffa oss igen. Sweet. D.S

Swing

Jag har försökt formulera ett bra inlägg ett tag men det har gått dåligt, så ni får lite tunga beats istället. Jag skäms lite för att erkänna det men damn vad den här låten är grym, pröva själva slå på den här på hög volym utan att vilja shake it. Självklart är texten jättelöjlig och så även videon men det är som sagt, tunga beats.
Av någon anledning tycker jag det är riktigt härligt.

Savage - Swing



Min Valentines

image414Min valentines spenderades med bio och middag på stan. Det är inte så typromantiskt som det kanske låter dock, för jag gick dit med mina föräldrar. Men det var trevligt. Jag och mamma käkade asiatiskt, gick på muffincafé och mötte sedan upp pappa för att ladda upp med en jäkla massa godsaker inför filmen Juno. Jag gick in utan direkta förväntningar, fast jag har hört en hel del om hur bra den ska vara. Speciellt har det snackats om Ellen Page i huvudrollen.
Den var jättebra. Det kan man inte säga mycket annat om. Men jag fastnade inte för Ellen på samma sätt som de flesta tycks göra. Jag tycker snarare att Michael Cera är helt underbar, och att filmen var jäkla bra gjord. Det var komedi men det kändes inte påtvingat, mest härligt och udda.

Mitt råd till er läsare skulle vara att hyra den när den kommit ut, och när ni ändå är iväg borde ni definitivt hyra Supersugen för att se Michael Cera i en annan roll som gjord för honom.
 
Ha det fint nu. Jag håller fortfarande på att återhämta mig efter gårdagens matintag beståendes av 11 bitar sushi, friterad banan med vaniljglass, biosnacks, en påse godis och en enorm Blueberry/Cheescake muffin.

Min nya thing

image413
Min fru och jag

Min nya thing är röda läppar. Med rätt kläder och smink piffar det verkligen upp rejält och känns både lite mer crazy och lite mer sensuellt. Ganska konstig kombo, men det är så jag ser på det hela. Färg. Min andra thing är definitivt de gula naglarna som jag kommer ha betydligt oftare numer, damn vad färggranna nyanser kan piffa upp!
För övrigt håller jag på med någonting såpass produktivt som att lära mig hur man applicerar eyeliner. Lite stolt över mitt resultat hittills men det behöver finslipas rejält.

Jag vill dessutom assure you att mina numer mindre allvarliga blogginlägg inte beror på att jag har gått och glömt bort miljö, svält och andra relevanta saker. Nej, jag tänker på det dagligen och då flera gånger om. Men jag har på senar tid blivit lite virrig när jag ska uttrycka mig vilket kan försvåra förmågan till vettiga inlägg. Inte för att jag tror någon egentligen bryr sig men jag kände att en förklaring kanske kunde lätta mitt samvete lite.

Puss på er allesammans

Error

image412

Bloggen är för närvarande seg pga skrivsvårigheter, då datorn verkar vara angripen av något slags fjäderbeklätt virus. Problemen ska förhoppningvis vara lösta inom en snar framtid.

Klockan är 01:16

image411Klaaaaar!
En kvart senare än väntat, men jäklar vad gött det känns. Nu är det bara att finslipa lite på arbetet i skolan imorgon, slänga in bilder och snygga till strukturen lite.

Woho!
Nattinatti, moschimoschi.


Klockan är 22:51


image410Jag vet inte vad jag ska ta mig till härifrån.
Mina krämfyllda muffins är slut!
Hittills har jag skrivit ungefär hälften av arbetet, om än inte mer.. Om två timmar ska jag pömsa.

Frågan är, kommer jag hinna klart?

Dundundundun. Spänningen tätnar. Eller så intalar jag mig det bara för att det är SÅ TRÅKIGT.


Klockan är 21:02

image409Jag i detta nu.
Det är med välskött hår och ett strålande leende jag blickar framåt på de närmsta tre-fyra timmarna som kommer ägnas till mitt naturkunskapsarbete om tvångssyndrom.
Jag har haft hela dagen på mig men började för ca en timma sedan, dock vill jag skylla den bristande motivationen på.. uhm...
Okej fine, det är mitt eget fel.

Hoppas att ni får en mycket trevlig kväll. Eftersom att min blir fantastisk så utlovas updates.


Here we go

Vad resten utav min lediga dag skall spenderas med:

♥ Börja skriva på ett 5-7 sidor långt arbete om tvångssyndrom för Naturkunskapen. Ska vara inlämnat på onsdag och innehålla Människokroppen och Hälsa och Livsstil som teman.
♥ Skriva en bokrapport på engelska om Ernest Hemingways; A farewell to arms. Jag har ingen aning om hur rapporten ska se ut eller vad den ska innehålla. Inlämning sker imorgon.

Vad jag hellre hade gjort resten av min ledig dag:
I princip vad som helst.


visdom på donken

image408

Åh McDonald's. Här kan visdomsord utbytas medan frusna Stockholmare sitter och väntar på nattbussen inne i värmen, fulla hela bunten.


Igår efter en härlig kväll på Kolingsborg där jag och några nära vänner dansat järnet till åttiotal, så mötte vi en härlig full brat och hans vänner på donken. Han var högljudd, kaxig och skrek allmänt sviniga saker till sina vänner.
Bland annat sade han till en tjej att hon var en minihora och frågade om hon hade "fått ligga imorse".
När han lämnade donken så drog alla en lättnadens suck eftersom hans högljudda stämma hade nått ut till de flesta, så även en ensam bratkille runt 23-25års ålder som satt brevid mig och mina vänner. Han bestämde sig för att hoppa in i våran konversation.

Vi: Men kallade han henne verkligen minihora? Att hon satt och tog emot det!
Okänd brat: Det är inte okej att kalla någon hora..
Vi: Nej verkligen inte-
Okänd brat: Okej slyna, men inte hora.
Vi: Eehm?

Samma kille lärde oss också att bara två saker är gratis här i livet: Vatten och f*tta.

Det finns så mycket fina människor där ute.


Jag bara måste

Från tjuvlyssnat.se

Tjej 2: Hej, åh guuud så fin du är i håret, har du klippt dig? Du passar himla bra i kort hår!
Tjej 1: Ja, men vet du vad det bästa är... huvudet är inte så tungt längre... det väger inget nu. Jag känner inte att jag har något huvud längre.
Tjej 2: Guuud, så skönt det skulle kännas att inte ha något huvud.

Aww ;_; men ändå :D

image406
Bild från travelaid.se

Det blir ingen Japanresa nu i Mars. Sebbes kontaktperson Mr Kamikawa hade fått för sig att planera in någonting den veckan jag hade planerat att eventuellt anlända.
Det är synd för jag saknar Sebbe som fan. Och det hade varit riktigt kul att få se hans skola också.

Men vet ni vad mina kära små läsare?
Det blir Japan i sommar istället. Inga biljetter bokade ännu men mina föräldrar har helt gått med på det nu, allt som gäller härifrån är planering.

Så när jag står med min studentmössa på mig och blickar över skolan som elev för en sista gång så behöver jag inte känna paniken över att ha en helt oplanerad sommar, för jag ska minsann flyga själv över halva jorden och hänga lite med min main man Sebbson.

Vi kommer ha så förbannat kul!
Jag tror det kommer ta ett tag för det här att verkligen sjunka in men det är väl lika bra att skjuta upp "skutta runt som en idiot" glädjen tills biljetterna är bokade;)

Åhåhåh

Jag måste bara poängtera hur underbart kul det är med en fotokurs där 80% av tiden spenderas med att sortera mappar. Verkligen. Jag känner hur kreativiteten flödar.

Jag tog den här kursen för att lära mig hur kameror fungerar, nu är det runt 6-7 lektioner kvar och jag är inte klokare nu än när jag började. Så värdelöst att det gör mig förbannad.

Tecken på att du är nyvaken

Du vaknar och går mödosamt upp för att ta på dig dina linser. Du reflekterar inte över att du faktiskt redan ser delvis skarpt, utan börjar sätta i högerlinsen. Du reflekterar heller inte över att du inte behöver luta dig närmre spegeln för att se någorlunda skarpt när du sätter i linsen.
Du tappar högerlinsen och tänker sätta i vänsterlinsen först istället, varpå du inser att du redan ser skarpt på vänsterögat. Så istället för att dra slutsatsen att du glömt den i från gårdagen så växer en fantastsik känsla inombords i och med övertygelsen att du har fått din syn tillbaks på ena ögat. Halleluja!
Sen gnuggar du dig i ögat så att vänsterlinsen flyttar sig och då fattar du hur det ligger till egentligen.

Så byter ni ut du mot jag i den här berättelsen så har ni min morgon hittills. Det här kommer bli en briljant dag, jag bara känner det inom mig. Top notch!

Konversation utanför Kaos, natten till söndag

Konversation med väns kompis efter att ha lämnat en ny krog som inte visat sig vara bra.

Han om herrtoan: Den var fan större än hela stället, där fanns i alla fall plats att dansa
Jag: Jasså, så herrtoan är the place to be alltså?
Han: Ja, med mig *blink* Hehe nääärå.. inte med mig. Fast det det kanske inte låter så bra att säga så?
Jag: Njae alltså då dissar du ju dig själv.
Han: Fast man ska inte vara med mig alltså. Det är inte bra.

Sedan kallade jag honom bitter och då kallade han mig dryg. En stund senare tyckte han och hans kompis att jag skulle hänga på dom och ta en öl(Jag avböjde).