Min look idag

image315
Dåliga bilder pga usla fotoförhållanden och labil kamera(måste hitta någonstans inomhus att fota snart känns det som).

Klänning, MQ
Tights, H&M Divided(29:50)
Stövletter, Din Sko
Armband, Åhlens



Gårdagens look

image310
Dagen efter outfits är underskattade.

image311

Jag har på mig:

Hood, Victors
Klänning, Gina
Strumpbyxor, Lindex
Pumps, Din Sko



Bella har på sig:

Jag vet bara att t-shirten är från H&M herravdelning
och att hon är het i sina strumpor.


Mitt Internet hemma är Fucked up

Så jag har inte kunnat blogga senaste dygnen. Men jag ska försöka fixa det för jag har några riktigt härliga outfitbilder på mig och Bella som jag inte tror ni vill missa. Från igår, dagen efter festen. Vi var på det där humöret;)

Står i skolan datorsal nu och väntar på Jenny.
Ha det gött!

mina jättemogna killkompisars inlägg, enjoy

O lalaaa

Marcus är bäst.

danny boy me =D


Ps. inte annika

Jag orienterade inte i dom här kläderna

image310
Basker, hittad i hatthyllan
Glasögon, Prada
Halsduk, H&M
Klänning, MQ
Strumpbyxor, Lindex
Knästrumpor, MQ
Skor, Din Sko

Orienteringen gick bättre än förväntat även om jag tappade bort mig typ tre gånger och snubblade en jäkla massa. Fick 8 kontroller av 17 och trodde väl jag skulle klara av 5 så jag är nöjd!
Nu ska jag träffa Bella om en stund, det blir till att ta en sväng på stan.
Ha det fint!

Det var det där med kartläsning..

Nu ska jag orientera. Det var två år senast och jag vill minnas att det var Carro som hittade de flesta utav våra kontroller då. Idag måste jag orientera igen för att kunna få godkänt i Idrott, men den här gången själv och med en förkylning. Det är inte så jättebra utav flera anledningar.
För det första lär jag bara bli sjukare vilket inte är toppen eftersom att jag ska ha över typ 30 pers imorgon och bör vara frisk då.
För det andra lär det gå dåligt. Att läsa kartor är inte min grej, jag är alltid den som går med kartan vänd åt fel håll.

Det blir till att ha halsduk, mössa, långärmat, jacka och ta hjälp av dom flitiga små ettorna som kommer springa runt överallt. Ser ju ut att bli en fin dag i alla fall, yay!

Ha en bra dag ya'll

Dagens look

image308Basker, hittad i hatthyllan
Glasögon, Prada
T-shirt, JC
Jeans, Zoul
Skor, Nilson



Känner mig fortfarande lite sjuk men piggnade till lagom till mitt tal på Retoriken idag. Gick jättebra men jag fick som vanlig höra att jag pratar för fort. Försökte tänka på det men det är knepigt att ändra på vanor, har alltid pratat för fort när jag är nervös.
 
Yo nu ska jag dricka te, lyssna på musik och bråka med mitt krångliga Internet.
Ha det superb!

Snörvel

Jag hatar att jag har blivit sjuk, men likförbannat har jag känt det på mig nu i några dagar.
Idag vaknade jag upp till en härlig känsla i halsen som kan liknas vid att ha svalt ett rakblad.
Så nu är det vila, vila, vila. Och dricka massa te, inte för att det hjälper men det gör mindre ont i alla fal.

gah jag får verkligen inte vara sjuk den här veckan. Hade bara en lektion idag men det får jag absolut inte missa egentligen. Imorgon är det tal på Retoriken och så ska grupperna till projektarbetet bestämmas, det är verkligen viktigt.

Please Please Please låt mig bli frisk fort.

I believe in yesterday baby



Igår hade Fredde och Brushan fest och vilken sjukt underbar kväll det blev!
Kände mig mer social än jag gjort någonsin ungefär, vilket resulterade i massa nya kontakter och det var verkligen jätteul folk där:)
Innan vi drog dit kom Jenny över och sminkade mig också, bev grymt bra. Hon kan sin sak hon!
Idag är jag halsjuk och seg så jag måste stanna inne, men jag kan inte vara på dåligt humör ändå. Gårdagens mentalitet sitter fortfarande i and i freakin love it.

Gårdagens look:


Sminkning, Jennys;)

Igår

Jag kunde inte ha fått en bättre 18års dag, är verkligen så nöjd!

Efter en riktigt bra morgon och skoldag så åker jag hem och fixar till mig lite. Min syster har kommit hem dagen i all ära och hjälper till med tårtbakande och ballonguppblåsning. Det är riktigt skön stämning hemma och såsmåningom anländer folk. Kusin, mormor med pojkvän och så tjejpolarna(Jenny, Precious och Brushan). 

  
Jag och kusin, Presenter, Precious och Jenny

Vi skålar champagne och jag öppnar presenter varav allihopa är perfekta. Fick dessutom tre stycken riktigt härliga kort från tjejerna som jag verkligen ska ta vara på.
Så efter en riktigt trevlig och god middag samt en riktigt mumsig tårta så åker jag, Brushan och Bella iväg för att möta upp killarna på stationen. Måste ju dra ut och fira när man fyllt 18!

 
Jag och Brushan, Årets gruppbild

Så kommer vi fram och känner in stället lite. Första stunden är det rätt lugnt men runt midnatt drar det igång rejält och vi dansar ända tills vi måste sticka för att hinna med nattbussen, hade gärna stannat och dansat haha. 

Allt som allt var det händelserikt med alltifrån umgänge, presenter, firande, vattenballonger, en knäppskalle på plattan, agressiva väktare, drinkar och skönsång på busshållsplatsen halv tre på natten.

Det var super, allt med hela dagen var super.
Thanks ya'll!


Mina två nya kärlekar

  

Fick två par skor i födelsedagspresent igår, och jag är så jäkla nöjd med båda två! 

Skorna på bild ett är skomässig perfektion. Jag har suktat i flera månader och igår blev de äntligen mina, jag fick dom utav Bella och herrejävlar vad härligt det känns. Jag vet, den klassiska bilden säger att tjejer är skogalna.. men det är väl ingen skam i det? Skor äger.Tack igen precious!

De andra skorna ville jag ha så fort jag såg dom i butiken, bilden är urkass men jag orkar inte ordna en bättre nu. Dom är riktigt snygga på och jag har aldrig haft på mig ett par bekvämare klackskor. Dom har testats ordentligt med intensivt dansande i några timmar så jag vet vad jag talar om;)
Än mer lovely är greppet på undersidan av skorna som gör att de kan användas på vintern utan den där smärre risken att jag ramlar och bryter lårbenet.

Ha det lovely!

Wohey

Idag är underbart! Har blivit superfint uppvaktad av vänner och familj:)
Imorse fick jag en iPod och ett par skor utav mamma och pappa, skorna är helt underbara så dom visar jag bild på sen. Och iPoden var en riktigt kul överraskning!
Av min syster har jag fått en bunt inredningsprylar med dödskallemotiv, t.ex vaxduk, duschdraperi, sparbössa, matbricka, diskborste och ett heltufft glas, riktigt härliga grejor.

Nu sitter jag här i min kvällsoutfit som är något vågad(den får ni också se senare haha) och väntar på att mina tre brudar samt lite släktingar ska komma över för middag och tårta. Sen möter vi upp grabbarna på stationen och beger oss ut, kan knappt vänta:D

18 nu ya'lls!

Candyman

image293Det första jag såg när jag klev in på lunchrestaurangen idag var den här mannen. Han såg lite sliten ut, med sitt gulliga skäggstubb och lite halvtrötta ögon. Jag kan konstantera att Andreas Wilson är lika snygg i verkligheten som på film, och att jag dessutom har valt en högst osmickrande bild.
Hur som helst var det lite mysigare att äta min canneloni med vetskapen om att några meter ifrån mig satt han och gömde sig bakom en tidning. 

Han har ju faktiskt varit med i en oscarsnominerad film också, inte typ masjävlar.

Men det var då självaste..

Det är riktigt svårt att hitta ett schysst uteställe! Phew, har verkligen kollat runt. Allt jag vill ha är ett place där det spelas dansmusik, är trevlig miljö och inte kostar svinmycket. De två sistnämnda har många men då spelar de inte bra musik på onsdagar istället.
De ställen som faktiskt spelar partymusik på onsdagar är det högre åldersgräns på.

Aldrig hört talas om lillördagen? Damnit.

Edit senare: Ställe fixat! Tack polaren till Carro som föreslog, verkar riktigt bra:D

Grattis brushan

image292

Idag är en speciell dag, för idag fyller Brushan 18!
Nu jävlar blir det fart på uteställena jag lovar;)

I cheated myself

Min pappa har precis upptäckt att han kan koppla sin iPod till högtalarna i vardagsrummet, vilket innebär att han just nu spelar Amy Winehouse på löjligt hög ljudnivå. Han hävdar att han bara testar om det funkar fortfarande men nu njuter han bara av att få spela högt.
Snacka om brutalt sätt att väcka mamma.

Men den goda nyheten är att det är skitbra ljud och att jag kommer kunna ha den på min fest! Bara två veckor kvar nu, ska bli riktigt kul.

Nu ska jag till stan och handla. I pissvädret, yay!

Sveriges statsminister = pucko

image291Sveriges statsminister läste nämligen inte FNs klimatrapport själv, utan hörde bara om innehållet genom media. Herr Reinfeldt kör heller inte miljöbil, men han lovar att överväga det alternativet när han köper ny bil.

Och därför Fredrik Reinfeldt, så skäms jag över att du styr landet jag bor i.
Jag blir trött och känner mig uppgiven när jag tänker på bristande engagemang hos en människa i hans position. Givetvis har han mycket att tänka på, men det finns ingenting viktigare än klimatfrågorna just nu.


Skypekonversation med min mamma


Klicka för större!

Mamma ber mig skicka den här bilden på fågelungen till hennes jobbmail så att hon kan visa sina arbetskamrater. När bilden har kommit fram skriver hon till mig på skype.

Mamma: vilka roliga fun han har, som en mohawk ungefär
Jag: och ingenting på magen heller, bara uppe på rygg och huvud
Mamma: helt psyko!

Jag älskar att hennes slutsats är "helt psyko". Golden.

Inte för att jag lyssnar på opera

image287
men han var ju lite av en legend.
R.I.P Pavarotti

funfunfun

Idag har jag gått runt och tänkt "skjut mig".

Nu ska jag till stallet och ta ut Notte på en promenad, blir nog ganska skönt.

fan.

Det blir verkligen för mycket ibland. Jag orkar verkligen inte med mig själv, vill slippa mig själv. I alla fall det som bara vägrar släppa taget om mig.
Undrar fortfarande efter några år varför, varför jag drabbades av det här.
När jag är hemifrån och med vänner behöver jag ofta inte fundera, men så fort jag kommer hem eller sätts i vissa situationer så gör det sig påmint. Nu har det varit bättre ett tag men jag vet inte om jag orkar med om det blir värre. Det tar verkligen energi.

Det är nog dumt av mig att sitta kvar här i mina tankar men jag har redan varit ute en timme själv, det var skönt men huvudet värker och jag vet inte om det vore särskilt smart att bege mig igen.

Någon borde be mig hålla käften.

Release me.


Avundsjuk

image285 image286

Min pappa lät nyss meddela att han om några veckor ska åka till New Delhi(Indien) och sedan Sao Paolo(Brasilien). Det är det nya jobbet han tagit. Alltså jäklar vad jag vill se sådana ställen, och i höstas var han ju i Kina med tidigare jobbet.
Ta med mig snälla?

Aw

 

Fick bilder från Carro idag, det var en massa sköna på mig och mina kompisar. De får mig på bra humör, och på festhumör som fan. Men nästa fest ligger ju runt hörnet så det blir gött!
Ska försöka hitta någon snygg klänning för ett bra pris innan dess. Och så ska jag nog köpa lösögonfransar för mina är väldigt korta och dessutom rätt glesväxta. Ser så trist ut.

Det ser jag fram emot. Nu ska jag titta till Lucifer(fågelungen) som snart har levt i ett dygn. Han har fått det mysigt med halm och Felix&Bubbel verkar ta väl hand om honom men det skadar inte att kolla läget.

Ciao, ha en trevlig kväll!

Another head aches, another heart breaks

The Killers - All these things that I've Done

Jävligt skön låt, rekommenderas.

Herrejävlar tillökning i familjen

image282Plötsligt hör jag ett pipande ljud som jag inte känner igen. Efter en stund drar jag slutsatsen att det kommer ifrån rummet där vi har våra fåglar, Felix och Bubbel. Jag går in och ser efter men ingen av dem rör på näbben, fastän pipet fortsätter. Sen så ser jag det kläckta ägget på burbotten och observerar att Bubbel ser ut att skydda någonting; jag kan dra slutsatsen att antingen är min fågel buktalare eller så har hon en fågelunge under vingarna.
Jag tror på det sitsnämnda. Jag har inte sett ungen ännu men jag kan höra den, jag tror bara det är en kläckt men jag vet att hon har haft tre ägg.
Ja jävlar, dom har haft hur mycket ägg som helst senaste åren men de har aldrig blivit ungar så jag trodde inte dom kunde. Och vi som skulle lägga upp dom på försäljning nu i veckan.. ändrade planer!

Edit:  Åååååh jag såg precis Bubbel(fågeln på bilden och numer stolt mamma) mata ungen, så sjukt sött! Den är ca 4cm hög och jättevinglig, i princip helt utan fjädrar och har fortfarande stängda ögon.

Edit igen: Hjälp, läste precis att ungen kommer vara beroende av sin mamma i hela 7 veckor, och att den bor i sin holk under tiden. Vi har inte ens någon holk! Det här var oplanerat, vi måste verkligen åka iväg till djuraffären imorgon och ordna så att ungen får de bästa möjliga förutsättningarna att överleva. Jag har ingen vana alls av fågelungar, håller tummarna för att den är okej till imorgon! Undrar om det är en hona eller en hane? Känner mig lite hjälplös för tillfället.

Okey så..

Förut när jag reste mig från stolen ramlade jag nästan för att mitt högerben inte bar mig. Sedan kunde jag inte räta på mig för benet fungerade inte.
Jag har ojämn puls också, känns det som. Och så var det yrseln som är kvar fast jag har ätit och druckit vatten nu.

Jag kan inte låta bli att undra om det här är ett sådan tilfälle då jag bara är paranoid eller om de faktiskt finns anledning att oroa sig?