Ahboo..

Vad underbart, dom spelade I believe in a thing called love med The Darkness på MTV nyss.
Den låten har massa härliga accossiationer. Hur stavas det? Nevermind.


 

Men det ska vara orginalmedlemmarna, of course.

Vaknade faktiskt runt halv nio idag. oh man it was hot. Helt galet.. Gick och la mig kring 03 också så sömnen är ju lite bristfällig. Men det är okej, sista dagen hemma innan seglingen så jag vill ha så mycket tid som möjligt att planera och fördriva med ingenting speciellt.
Och förresten, om någon är intresserad är båten en Bavaria Cruiser 30.

Jag har för ovanlighets skull börjat läsa, senaste boken var inte en roman utan en bok om hästkommunikation. Där fanns även övningar för människor, jag och min vän prövade igår och det var förbannat häftigt vad man kan göra med tankarna I tell you. Lite läskigt när man insåg att det funkade.
Dessförinnan läste jag "Djävulen bär Prada", den var lite lättsam sådär. Ser fram emot den seenast köpta boken som jag har med mig till båten, "Barry Trotter" som då är en drift med Harry Potter. Och jag är jävkligt dum, för jag har inte läst de senaste två HP böckerna fast jag tycker om dom så mycket. Nej fy nu fick jag lite ångest över det, får göra det innan nästa film kommer ut åtminstone.

Och så en liten fundering: Vem fan vill bo i Monaco?

Jag ska ge mig och återgå till TVn.
Jag skriver en liten halvtråkig update imorgon också.

18 dagar kvar.



Sommar&jidder

Hej där, welcome to my place.

Jag tänkte inte skriva en lång presentation om vem jag är för du som väljer att läsa här kommer sinom tid få en alldeles egen uppfattning. Hm, vart början man nudå?
Jag kommer skriva om precis allt och inget, när jag känner för det och hur jag känner för det men jag ska försöka hålla det på en vettig och förståelig nivå, jag tenerar spåra ur lite ibland.

Men det blir kul jag lovar, jag kommer lägga in bilder också.

91794-1

Ärligt talat, vem kan motstå? Inte ens killar kan låta bli att beundra honom.

Så, idag vaknade jag faktiskt vid en ganska rimlig tid. Kring tio ungefär, vilket kändes väldigt skönt i jämförelse med gårdagens brutala uppväckning klockan tjugo i sju av att det var så grymt varmt i mitt rum. Idag var det ganska svalt, öppet fönster och fläkt is the shit.

Sedan var jag väldigt tapper, jag cyklade 22 kilometer och det var medstadels i motvinnd, och när jag kom hem kunde jag knappt stå upp på benen och ännu mindre kliva upp för trappan. På riktigt alltså, jag fick dricka och vila en stund innan jag begav mig upp.
Anledningen till cykelturen var att jag skulle med min syster till hennes häst och vara med och rida. Det gick inte vidare bra, hästarna bråkade arslet av sig med oss så det vart mest tjaffs.  
11 kilometer dit och tillbaks, för att bråka med en häst. Nåja ut behövde jag ju komma ändå.Jag kommer uppdatera lite mer intressant senare säkert så, pja kika in senare aight.

Ciao belli.

Countdown to fun: 19 dagar