zzz, not.

Nu har jag inte sovit på 38 timmar och klockan är inställd på fem över halv åtta. Jag får väl som bäst 4-5 timmar sömn inatt eller något sådant, men jag har en känsla av att jag kommer ha svårt att somna. Känner mig mycket fundersam indeed.

Drar hursomhelst iväg några dagar imorgon, ha det gött käre läsare!

I was made for lovin' you baby

   

Kärlek till igår, jag hade så grymt jäkla kul. Jag dansade så mycket att idag har jag både träningsvärk i vaderna och skavsår under fötterna. Men det var det värt! Inte nog med att de skönaste människorna var samlade(vissa kunde inte komma men det tar vi igen senare!) allt funkade schysst med musiken också, vilket jag ju var lite orolig för innan. Kände mig rätt snygg kläderna också efter en stund. Det utan alkohol bör tilläggas.

Det enda knepiga är väl att idag är jag väldigt trött och segtänkt. Gick och la mig runt två tror jag men somnade helt enkelt aldrig av diverse anledningar. Så nu har jag inte sovit på sisådär 26 timmar, inte en blund. Jag försökte verkligen i flera timmar men nepp.

Resten av idag blir nice också, ska träffa min dieu Sebbson och käkade lite pizza. Han var förstås med igår också men vi får passa på att träffas så mycket vi kan innan han drar till Japan.

Ciaaao ha det gött!

Bästa danslåten igår: Benny Bennassi - Satisfaction

Men snyft

Det sket sig med kläderna. Strumpbyxorna jag tänkte ha var inte snygga på så jag fick tänka om, och nu hittar jag inte linnet jag tänkt ha. Och eftersom att min garderob fyller de flesta kriterier för att få benämnas som patetisk, så får det bli linneklänningen. Igen. Folk måste tro att jag inte har någon fantasi alternativt är fruktansvärt tråkig.

Så nu ser jag inte alls festklädd ut, och sminkningen körde sig också. Jag borde verkligen hålla mig till det jag kan(endast mascara). Men det är ju liksom tråkigt det med.

Grr.

Idaeg

Jag gick och la mig fem inatt. Satt uppe länge och chattade med en vän och det var lite känslosamt, men jag tror faktiskt det hjälpte mig sova lite bättre för jag var nog rätt utmattad mentalt när jag skulle somna. Jag sov tills för en stund sedan, vanligen vaknar jag runt tio på lovet oavsett när jag går och lägger mig.

Nu har jag en rätt fet bunt med saker att uträtta. Jag borde verkligen börja. Jag ska hinna Duscha, gå och köpa brännbara cdskivor samt handla lite käk, käka, ladda in låtar och bränna skivor, röja undan, göra mig iordning, bära en hem tung stereo från en kompis.. Det lär ju fungera rätt smidigt alltihopa men jag vet liksom inte vart jag ska börja.

Ikväll ska iallafall bli kul som fan, och jag lovar att visa en outfitbild imorgon för jag tror det kommer bli snyggt(eller så har jag fel och ser ut som en idiot men jag kan försäkra er om att det inte blir första ången isåfall haha).

Ha det fiint.

Keira

image256

Jag tycker verkligen om den här bilden på Keira. Den känns inte tillgjord och hon ser på något vis snyggt irriterad ut. Det är lite skickligt.

I övrigt har det fortfarande inte löst sig med högtalarna. Jolly good ey..

Dagens sweetness

image254













Jag har suktat i månader efter dom här urläckra skorna från Din Sko. Dock så kom 580 kronor inte överens med min plånbok så jag fick helt enkelt ge upp och vänta på bättre tider.. dvs rean! Och idag passerade jag för att upptäcka att det enda paret de hade kvar var i storlek 41. Lyckan var gjord!
För 300 spänn har dom blivit mina. Jag trodde dessutom att dom skulle vara ruskigt obekväma men faktum är att jag aldrig gått i ett par bekvämare klackskor.

Score.


Idag;
T-shirt från Zara
Shorts från Botique Caroline
Skor från Din Sko

Justin, Justin..

image253
Kay, så jag har funderat lite.
Vad tänkte dom när dom valde den här bilden att publicera på Justin Timberlake i reklam och på hans myspace?
Han ser ruskigt obehaglig ut. En av dom sexiga blir plötsligt någon du drömmer mardrömmar om att hitta i garderoben när du är själv hemma, och diskokulan gör bara det hela till en stor parodi.
Tänk er att han skulle le nu, att han på bilden skulle ha ett stort brett leende men fortfarande samma benhårda blick. Plötsligt skulle det bli rena rama reinkarnationen av "Heeeeere's Johnny!"-scenen i The Shining där Jack Nicholson sticker ut huvudet mellan två träskivor i den trasiga dörren.

I mean come on Justin du kan inte komma undan med allt.

Timbaland

image252Det han rör vid blir till guld.

Just nu lyssnar jag i omgångar på
The Way I Are och balladen Apologize(klicka på REMIX).Schyssta sounds. Not to forget att han är the miracleworker bakom både Nelly Furtados och Justin Timberlakes album, och dom två är årets elithäng.

Det måste ju vara ganska så chill att vara Timbaland just nu.


Hälsan själv skriver ett inlägg

Idag har jag ätit följande:

- En liten påse lösgodis
- 2½ rediga bitar sockerkaka
- En anansplit glass
- Hallsonsorbe med några blåbär och hallon
- En kaka
- Typ 7 st crositni
- Typ 7 grissini
- Typ 6 st Rån(kex)
- Gorgonzolaost, lite oliver, vindruvor och några körsbärstomater, vattenmelon.
- Lite risotto med rotfrukt
- En liten laxbit med majonnäs
- Sparris och melon med majonnäs
- Musli med youghurt

Jag känner att jag är hälsan själv idag, verkligen.
Undrar hur mitt blodsocker ligger till at the moment?

Det här med bebisar

Nu sitter jag här i Örebrooo. Det gnälls inte så mycket idag, alla är faktiskt lite lulligt frigdfulla. Främst tror jag det beror på det nya tillskottet i släkten, Alvin. Mitt kusinbarn som nu är sex veckor gamma.
Och inget ont mot honom för han är säkert urcharmig, men hjälp vad bebisar ser läbbiga ut. Det är någonting med minspelet, dom små knubbiga armarna som rör sig i slow-mo,  dom stirriga pliriga blickarna.. Det är någonting som gör mig lite skraj.

Men fasiken, det är ju kul att någon bygger vidare på det här släktet. Han kommer bli ännu en av våran ädla sort.

Nu ska jag återgå till en Italiensk buffé och försöka undvika ögonkontakt med det lilla undret.
Ciao.


Kasta det där ankaret

   

Idag har jag tagit mig in på en avstängd fotbollsplan med sebbe som partner in crime. Det kändes så grymt somrigt att ligga på gräsplanen och bara titta upp på himlen. På kvällen träffade jag Bella, och även om hon och jag aldrig har tråkigt tillsammans så var vi verkligen på G ikväll! Vi kom på egna alldeles briljanta dancemoves och lyssnade på partymusik.
En jävligt bra dag alltså, dom två är <3.

Hoppas ni har haft det lika kul som jag, nu drar jag till gnällbältet över helgen.
Ciaoo and g'night

Ett personligt meddelande

Tonårsflickor tände eld på katt

Jag har ett personligt meddelande till tjejerna som kom på den briljanta idén att tända eld på en katt för att dom ville ha lite roligt:
Burn motherfuckers, burn.

Jag och accessoarer


Klick för större

.. är en ruskigt fattig kombination. Jag äger endast tre halsband som jag använder. varav vå stycken jag köpt själv och varav ett som jag fick av min käre Brush när hon varit i Frankrike(se bilden). 
Och jag vet inte vad det är med mig och accessoarer. Jag tycker att det är jättesnyggt men jag köper det likförbannat så sällan att man likväl skulle kunna säga aldrig.
Jag tror jag är för lat och snål. Köper hellre ett plagg för 149kr än ett halsband exempelvis. Lite feltänk kanske?

Inte dagens kanske djupaste funderingar.

Ha't gött!


Grattis Sebbson!

Grattis på 18 års dagen :D

image246

Du är bäst! Ha en grymt bra dag:)
Och bara så du vet tänker jag baka muffins åt dig imorgon!

wouldn't call this sunday

Jag borde inte lämnas ensam, jag är som en hälsofara för mig själv.
Nog för att jag måste lära mig att inte vara så beroende av andra men det hjälper mig att vara med människor för då rensas mina tankar ett tag. Jag får fokusera på någonting bra.

Nåja inte för att det är synd om mig eller så, jag bara funderar. No surprises there.
Borde dra mig ut på en promenad nu, egentligen skulle jag ju svänga förbi Apoteket också men det enda jag känner för att göra idag är att se på film. Har velat se the Notebook länge men jag lovar att jag bara skulle sitta och grina. Undrar om det är särskilt smart att ta risken, jag är erkänt jäkligt känslig. Kommer nog kännas rätt patetiskt att sitta och grina i sin ensamhet haha.

Nog tjatat, nu ska jag sätta i linserna så jag vågar visa mig ute. Ciao

Song of the day:
The Killers - Smile like you mean it


What's eating Gilbert Grape?

image246Igår var det än en gång dags för mig och Bella att se på en av våra favoriter, Gilbert Grape. Den här gången i sällskap av Marcus som aldrig tidigare sett den(vi var helt enkelt tvungna att ändra på det). Filmens huvudroller spelas av Johnny Depp, Leonardo DiCaprio och Juliette Lewis. Gilbert(Johnny) och hans familj bor i staden Endora där inte mycket händer, hans vardag är att jobba i närbutiken och ta hand om hans utvecklingstörda bror Arnie(Leo). Men så kommer en brud in i bilden och då ändras allt, men det är inte som det vanligen är i filmer. Den är inte kliché, den är bara jäkligt bra. Dessutom är Leonardo alldeles otrolig på att spela utvecklingstörd.

You should totally rent it.

Lite stolt

Jag anmälde mig precis för att bli värdlsförälder i Unicef. Vilket innebär att min lilla hundring som jag varje månad skulle ha spenderat på en lunch eller något sådant istället får till vaccination eller skolgång till ett barn.

Det känns jävlig rätt!
När jag tänker på det känns det så häftigt, att mina pengar kan ge en annan individ en chans till en bättre framtid. Och de pengarna hade verkligen gått till någonting i jämförelse meningslöst.
Jag ska bara få min autogiroblankett i posten så är allt klart sedan. Tjoho!

Nu ska jag gå och veckohandla. Du som läser kan ju fundera lite på vad dina pengar går till och om du kan avvara några spänn. Det gör wonders för samvetet om inte annat.

Ha en great dag!

Harry Potter och fenixorden

image245Yes, igår var det dags för bio. Jag måste erkänna att jag har sett fram emot nya Harry Potter filmen. Jag har ju sett de tidigare filmerna och dom är av så mysig stämning, även om han mot slutet av exakt varje skolår är i riktigt fara, vilket var vad jag tänkte komma till. Det som känns tjatigt är att det varje gång är lite same shit but diffrent. Den var klart sevärd och jag tyckte om den, det är bara det att jag vet inte hur många filmer man kan göra på en story om man inte kan vinkla handlingen lite intressantare. Slutstkallriden var urlöjlig. Problemet kan förstås ligga i att Voldemort inte känns ett dugg läskig.
Men filmerna är ju från böckerna och svåra att filmatisera så allt som allt var filmen underhållande och bjöd dessutom på några skratt. Jag och Sebbe konstanterade tillsammans att Daniel Radcliffe dock aldrig varit någon speciell skådespelartalang, men det fungerar väl det också. Personligen gillar jag Ron.

Njeh mina ord låter så hårda, den är ett måste för Harry Potter fans så enjoy!

Orolig

Fucking jävla skitsamhälles pisspåverkan

ytliga fanskap och idioter är vad vi är.


Och vad fan kan jag göra? Inte ett skit appently. stå vid sidan om och titta på?
GAAAH!

The Killers

image244


Älskade, älskade musik. Sitter och lyssnar på deras senaste skiva och varenda låt har ett grymt sound. Som jag gärna lyssnar på om och om igen.
Ja förfan, kärlek till The Killers.

Nu har jag verkligen ingenting att göra så jag skriver säkert ett till inlägg ikväll.

Nu jevvlar Agda

Igår var det heldag med mig och Bella vilket bara kan resultera i good-times. Vi drog stan, käkade sushi och såg på TV. Vi glodde på ett riktigt messed up program om två tjejer med storlek fyrtio som skulle bli size zero på fem veckor. Det var absurt, den ena tjejen lost it totalt och den andra blev nästan av med sin pojkvän. Dom såg slitna ut så in i helsike och det skrämmande är att jag tror det programmet kommer bidra till mer ätstörningar än avskräcka. Dom stod och berättade hur man vänjer sig vid hungern och att det nästan gör en liten pigg och andra sådana där positiva aspekter. Duktiga idioter:)
Sedan var det Project runway och Pussycat dolls. PR är faktiskt hilma kul att se på, det är så kreativt. PD är kul för alla catfights ungefär.

image242
Men later on hur som helst så bläddrade vi in på MTV för att beskåda Wildboyz. Här har vi människor som är riktigt sjuka i huvudet, och jag kan heller inte greppa hur dom som planerar programmet kunde ta risken dom tog i gårdagens program.
Han ställde sig som en mänsklig klösbräda och lät en tiger hoppa på honom, tigern bet av klösbrädan runt hans huvud och det var ren tur att den inte knäckte hans nacke och käkade upp honom. Det var ju spännande att titta på i alla fall, den saken är säker.

Nåja, nu ska jag iväg till hästen. Han är säkert lika knäpp idag som häromdagen.

Ciao.

Moment one

image241

Just one of those days.

Where are you?

Enigma - Sitting on the moon, jag har totalfastnat för låten. Strunta i videon, dom har ingen officiell gjord så det är någon som slängt ihop någonting på youtube bara.

Jag har den senaste timmen inte lyckats tillägga något mer till det här inlägget som inte lät som strunt så jag låter det vara. Ville tipsa om låten bara, det var min barndomskompis som var med till Italien som spelade den för mig där. Han hade en iPod med högtalare så det blev en hel del musik även där, nice.

G'night. Imorrn ska jag in till stan med precious och bara ha det riktigt schysst och käka sushi, lovely.

Under dom senaste tre veckorna i mitt liv..

            

Alltså jag har haft det rätt jäkla bra. Klicka för större bilder:)

Bilderna är från Italiens kust, Toscana, pisa, Rom, Vatikanstaten och London(Hyde Park Calling, Oxford Circus, Camden Town).
I've been around och nu är jag hemma. Konstigt allting känns.