Åh, Skopunkten..

Åh, Skopunkten..

Dom här skorna, är verligen sjukt fula. Samtidigt känner jag ett begär att gå och köpa dom. Det skulle se så.. läckert ut, med skinnjackan och de röda jeansen. Så fel att det blir rätt.
Hade jag haft mindre fötter hade jag antagligen köpt dom också, men nu råkar det vara så att 41:or inte alltid gör sig särskilt väl i platta skor. Tycker jag då, måste vara skönt att ha den storleken och inte bry sig.

Ciao!

Förklara för mig

 Jessica Alba Jessica Alba

Jessica Alba - Vad är det som är speciellt med henne?
Jag ser en tjej som är söt. Andra verkar se någon som är så snygg och sexig, vissa säger till och med att hon är så perfekt. Så fill me in, för jag ser det verkligen inte? Tycker hon ser ut som granntjejen, en tjej som har ett fint leende men som smälter in mer eller mindre.

Indonesien



Vissa ställen på jorden är så sanslöst vackra.
Att titta ut genom fönstret på snön, att ha vetskapen om att halva året är en längtan till någonting varmare.. det ger mig perspektiv. Jag vill iväg, jag kan inte bo här i hela mitt liv.
Jag har å andra sidan aldrig varit den som längtat till utlandet för värmen skull - dvs att ligga och sola på en strand är inte särskilt lockande i mina öron. Jag vill se saker och det är ju trevligt att i samma veva slippa frysa arslet av sig.

Sverige i all ära, men det finns så mycket vackert världen över att jag får huvudvärk av bara tanken.
Indonesien är ett praktexemplar på ett land som är njutning att vila ögonen på och förhoppningvis tar jag mig dit någon dag.




Jag kan knappt vänta på att se vart framtiden tar mig.


Supermodel goes Goofy

91794-110

Snacka om att Mini Andén ser Goofy ut på den här bilden.


To the countryside

Nu drar jag till landet och syrran overnight och kommer hem på kvällen imorgon.
Vi ska väl prata, kanske glo på någon film och softa idag, men imorgon blir det hästar på agendan! Det ska ridas och det är tydligen fyra djur som behöver tas hand om. Så det blir mysigt.

så nu vet ya'll det.

Och sen så kan svensk TV ta sig, för dom tänker inte sända Oscarsgalan. Kanal 5 skulle ha köpt upp det när SVT lade av, men det verkar som om det körde sig med det.
Så där försvann den traditionen. Dumt!


Jag vill ha sommar för övrigt


Gisele Richelle?

91794-108Richelle Dobson
Gisele Bundchen och Richelle Dobson

Är dom inte lika?

ZombieZyndrome

Dagens låt
Lite fjantig början där när han ropar men vänta en bit in på låten och ge den en chans. Och om sidan är dum är det bara att uppdatera några gånger.

Vad annars? Jag är uttråkad och den här bilden på Gisele och DiCaprio är sjukt söt, även om dom inte är ihop längre, så jag slänger in den här.. Även om han ser måttligt road ut av supermodellen till sin högra sida, men hey matchen kanske var grym.

91794-67

Idag kommer bli sjukt segt, kommer sitta och kolla på TV antagligen. Som det ser ut nu blir det Mannen som kunde tala med hästar eftersom att den går på fyran nu på dagen, och ni som gillar Scarlett Johannsen och vill se en av hennes tidigare filmer har ju chansen där. Sedan ikväll går Love Actually på fyran, har sett den många gånger men den får mig i alla fall att le.

Ha en fin dag..

Kambodja

Kambodja

Just nu befinner sig Emma i Kambodja. Möjligen att hon landar anytime now.
Jag vill också!

TOM

jag är blank.


nu gråter jag igen
finns inget att hämta nu

tom


Vill ha

91794-109

Feminina, yet stadiga. I like. Jag kan inte riktigt bestämma mig om rosetten är riktigt ful eller ganska charmig men, skon i sin helhet är ändå skön.

Lejonkungenland finns på riktigt

91794-108

Efter en viss betraktelse av den här bilden drogs accossiationer till Disney's Lejonkungen. Och om man tänker efter kan man ju riktigt höra musiken i bakgrunden, se hur giraffer och gnuer bugar sig framför lejonen som, ironiskt nog, antagligen planerar när dom ska käka upp sin publik. 
Det enda som fattas i bilden vore just ett Lejon, men man kan inte ha allt här i världen. Giraffen ser ju för övrigt ganska sympatisk ut.
 
För att dra en slutsats; Lejonkungenland är in fact Afrika.
Afrikanska lejon som sjunger, det var populärt när man var barn. 


(Se, man behöver inte vara full för att svamla) 

Idag var jag på topp

Bokis fick stå ut mycket idag när vi hade hål tillsammans. När jag är trött och har huvudvärk kan en del konstigt svammel komma fram utan att ens jag är beredd på det. Jag fick för mig att tala djupt om antalet elever på skolan.

"tänk hur många människor vi är i samma byggnad...(tänkpaus) och det enda som avskiljer oss är väggar" 

dumbass.

Paris, here I come!

Nu är det bestämt att familjen ska ta ensvängom till Paris en långhelg i April. Underbart!
Jag har varit där tidigare hösten 04, men det var ingen hit på grund av att jag inte mådde så bra och att det mest var kallt och grått överallt. Men nu blir det på våren, jag mår bättre och har längtat utomlands jättelänge och det ska bli trés trés bien!

  
Bilder från resan 04

Så nu är det bara två månader kvar, lovely.

Au Revoir hommes!


Partypics

   

Det var kul igår. Jag har trängingsvärk i benen av all dans, which goes to show vilken dålig form jag är i för mycket dans var det ju inte om man jämför med hur andra höll igång.
Kom hem runt tre eller något sådant, var rätt slut och har degat till två idag. Men nu är det plugg som gäller, jag har bunkrat med vindruvor och After Eight för att trösta mig själv lite.
Jag tycker inte om kursprov.

Ha det fint!

Syrran



Efter att ha bott med en person i precis hela sitt liv, och sedan gå från det till att höras någon gång i veckan över msn eller på telefon känns rätt konstigt.

Jag saknar henne det får jag minsann lov att erkänna!
På bilden softar hon med en av hennes "små" djurvänner.

A typhical thursday

Det har varit en seeeg dag. Men jag känner mig rätt uppåt ändå, sitter och ler åt lite saker..:)

Det har dock varit lite irriterande också; Idag när jag rev av papper ur min skrivbok i skolan fick jag frågan varför. För att lägga i återvinningen, svarar jag. Svaret jag får? "Jaha jo, men du är ju vegetarian"
Okey, just for the record så var det där en av dom dummaste kommentarerna i år. Jag menar mina matval är ju verkligen direktrelaterade till miljövett. Ett tips till er som har dylika fördomar är ju att inte slänga ur er vadhelst ni tänker, det är irriterande.
Nu var det här då inte värsta grejen, det är snarare när flera saker byggs på varandra som det stör mig.

Hum, annars då?
Jag hade jättetrevligt igår och provet gick ganska bra, och även om idag har varit segt och imorgon antagligen också blir det så är det ju faktiskt helg snart igen - yay! Har inte så jättefullt upp i helgen, det blir fest och så måste jag iväg och köpa lite sker. Det enda som skaver är den tydliga avsaknaden av pengar efter skinnjackeköpet. Nog för att det var värt det men det kommer ställa till med en del problem ett tag framöver.
Nåja, jag får hantera det som det kommer då.

Nu ska jag försöka hålla mitt humör uppe och lyssna på lite djup musik, ciao.


Tack Sebbson

för hjälpen med med matten, 6 timmar liksom, det uppskattas som faaan ska du veta.
Det hjälpte verkligen!


Räddaren i nöden

Nu ska jag plugga vidare och förhoppningvis så fixar jag G:et imorgon:)

Efterlängtad spelning och bok för 30 spänn

Så idag bar det av mot en liten lokal långt bort för att se på favoritbandets första spelning på forever. Jag drog med mig en bunt kompisar och så bar det iväg!

  

Innan spelningen:

Här möter vi upp med en bunt av mina kompisar från Vällingby samt några av deras kompisar. Medan vi väntar så lyssnar vi på ett band med en sångare som growlar och det låter inget bra, quite frankly.

Spelningen



Entren gick ut på att basisten kom ut, tog fram sin mobil och spelade upp Star Wars introt i högtalaren. Det var jävligt roligt ska ni veta. Sedan inledde dom med en låt som heter Drugs. Hur som helst så var dom riktigt jävla bra. Körde några nya låtar, och när dom ropades in igen hade dom till slut inga låtar kvar att köra så dom improviserade en version dom gjorde på ett rep en gång(se video längre ner).

Vägen hem



Underkategori: Burger King
Man kan få för sig många saker en söndagkväll påvägen hem. Varför inte stanna förbi Burger King och snylta på lite lökringar?

Underkategori: Bokis köper en Bok
På tåget hem möter vi en kille som vill låna en telefon. Han förklarar för oss att han behöver köpa cigaretter till sin tjej, och med sig har han en bok som ursprungligen kostar 119 kr. Då fick han den briljanta idén att sälja boken till Bokis för 1/4 del av orginalpriset! Vilken deal. Bokis kunde inte motså och kom hem med en upplaga av Stephen Kings Cell, och killen fick pengar till cigg åt sin flickvän, så han slapp höra hennes gnäll hela kvällen som han så fint uttryckte det. A true cinderella story.

Videos

En funkigare remake av låten Drugs.


En liten del ur klassikern Bruce Lee is dead


Refrängen till Love Hard Breaks
 

Skinnjackor, sallad, och Proviva

Det lovar jag er, ni som funderat på att börja vara lite hälsosamma och dricka Proviva regelbundet.. don't. Det smakar som synden. Utspätt diskmedel med en touch av magnesium, mm yum.

Idag har jag och Bella lallat runt på stan, the main mission var att äta lunch på favorithaket samt hämta ut min underbara skinnjacka. Salladen smakade himmelskt och jackan är införslaffad och som om det inte vore bra nog så har jag och Bella haft riktigt jävla trevligt. Och vi har tillsammans kommit överens om att vi kan vara lite grova i käften ibland, och att vi kanske borde ändra på det. Självinsikt då den är som bäst.
För övrigt är Gooh! en alldeles utmärkt fikadestination när det är kallt ute. Grymt god morotskaka.


Morotskaka, yum

Nu har jag ordnat en fet fruktsallad, hyrt Scary Movie 4 och inväntar Bellas sällskap. Vi skildes åt en stund på eftermiddagen men couldn't be separated for too long, cause she's mah precioous.

Ciao

En sån där dag...

En sån där dag...


Det här är en sån dag då man vaknar, ser sig själv i spegeln och får ångest.. Man försöker rätta till det och snygga till sig men vad man än gör tycks det gå åt skogen, och man ifrågasätter hur man tidigare kunnat anse sig se acceptabel ut.
Jag tror alla har såna dagar förvisso, men eftersom att det suger så vill jag bitcha lite om det ändå.

Kan inte folk bara sluta vara så förbaskat fixade i skolan så man slipper känna press?

Yuck.

Ett paradis försvinner

Tuvalu
Tuvalu

En av de ögrupper på världen som många skulle kalla Paradis, Tuvalu, håller på att försvinna.
Vattenivån orsakar nämligen att detta lilla samhälle i nom 30 år beräknas vara förlorat. Öarna ligger nära Fijiöarna och besöks endast av ca 120 turister varje år, men har ca 11800 invånare.
Så det är nog ganska få i världen som fick se ett land som snart är förlorat.

En liten ö hit och dit kanske många tänker. Men jag undrar vad folk säger när det sakta men säkert börjar drabba öar som Nya Zeeland, Japan, Indonesien...

scary shit

         91794-77

Jag undrar vart vi är påväg.
Världen skrämmer mig. Den skrämmer mig för att människor gör det. Man vet aldrig vad en människa är kapabel till, man vet sällan att en människa kan litas på. I alla fall de människor man inte känner.
Undrar hur många psykopater jag har träffat i mitt liv? Undrar om jag någonsin passerat en mördare på stan?

Det finns ingenting som skrämmer mig mer än tanken om att jag måste stå på egna fötter någon dag. Ge mig ut i världen, klara mig själv.
Inte långt till studenten nu, och jag undrar vart jag slutar. På Burger King? På ett kontor? Jag kanske aldrig ens kommer i närheten av mina drömmar och mål. MItt liv kan likväl bli ett fiasko. Jag borde kämpa redan nu för det jag vill göra och uppnå, men likförbannat sitter jag bara här.
Vilket också leder till att jag i slutändan inte har några ursäkter, utan bara mig själv att skylla.

Tänk om  jag är all talk no action. Jag ogillar den egenskapen hos människor.

söndagstrött

Jag är trött. Men jag måste sitta uppe och plugga konteringar inför omprovet imorgon. Vilket i övrigt inte går särskilt bra eftersom att jag inte har något facit och därmed heller inte vet om jag tänkt rätt eller inte. Lyckat.

trött
Trött kille som tog sig friheten. Respekt.

Vad händer i veckan då?

Imorgon: Stallet after school, får med mig mamma som sällskap vilket uppskattas.
Tisdag: Ledig förmiddag. Får se om jag åker in till min enda lektion över huvud taget, tror det vore klokast med tanke på att jag är 0,7% från att bli av med studiebidraget.
Onsdag: Första tisdagen in a while jag faktiskt slutar tidigt. Stallet sedan?
Torsdag: Dunno.
Fredag: Öppen för förslag ya'lls.
Lördag: På lördag ska jag åka in till stan tillsammans med min precious Bella. Där ska jag hämta min fantastiskt, underbart, grymt übersnygga skinnjacka. Den kostar en saftig slant men är vad jag länge letat efter. Sedan ska jag och Bella dra vidare och äta lunch på stammishaket, samt glo runt lite i affärer. Looking forward to it.
Söndag: Spelning! Första gången på över fyra månader, it's about time.

Shit jag borde verkligen gå och lägga mig nu. Tror jag skyndar mig och tar en snabbdusch, sedan kollar jag bara på ett av dom nya Scrubsavsnitten(duh, prioriteringar). Det fastnar ändå inte när jag pluggar såhär dags.

Och jag vill avsluta med att förtydliga hur dum jag är, för jag sa att jag skulle skärpa mig i skolan och har ändå två IG varningar och grym frånvaro.
Natti!

Laktosintolerans?

mjölk

Det verkar som att det finns en risk för att jag är laktosintolerant. Vilket vore ganska förjävligt för jag älskar musli och mjölk, ost och bregott. Och mjölkprodukter är ju grunden till hur mycket som helst.
Men hur som helst så ska jag under en vecka undvika så mycket mjölkprodukter som jag kan, att vara helt utan kommer inte fungera(speciellt inte med skolan och så) men.. får se om det gör någon skillnad.

Riktigt annoying.

Alla hjärtans dag

Så om tio dagar är det alltså den omtalade gulligull dagen.
Jag måste säga att den för mig är mest irriterande, och förvisso kan man tro att det är mest för att jag själv inte har en pojkvän. Men även om jag haft det så tror jag inte det hade varit min grej riktigt.

91794-75

Sedan så tycker jag det är lite kul att ha en anledning att fira kärlek, det är det egentligen inget fel på. Men det blir lite för snuttigt.

Nää, jag vet inte. Kom bara och tänka på det.

I've got a party to go to

Så ikväll är den omtalade 17 och 19års festen, ska dra dit alldeles strax.

Och trots all skit runt omkring, trots att mitt smink för mig att se blåslagen ut, trots att mina fötter gör farbaskat ont i dom här pumpsen, trotts att jag ser suddigt med mina linser så ska jag ha jävligt kul för det behöver jag.
Jag tänker försöka i alla fall, se till så det inte slutar med den festversionen jag kör på ibland: sitta i någon soffa eller stå i något hörn och se rädd ut.
Hey, alla kan inte vara socialt begåvade i alla sammanhang.

Men jag känner mig lite hotness ändå, har köpt en ny klänning och har för första gången i mitt liv fixat foundation och puder. Känner mig lite stolt faktiskt, och nu slipper jag se sådär härligt röd ut i ansiktet hela tiden.

Ciao, hoppas ni får en trevlig kväll..