Efterlängtad spelning och bok för 30 spänn

Så idag bar det av mot en liten lokal långt bort för att se på favoritbandets första spelning på forever. Jag drog med mig en bunt kompisar och så bar det iväg!

  

Innan spelningen:

Här möter vi upp med en bunt av mina kompisar från Vällingby samt några av deras kompisar. Medan vi väntar så lyssnar vi på ett band med en sångare som growlar och det låter inget bra, quite frankly.

Spelningen



Entren gick ut på att basisten kom ut, tog fram sin mobil och spelade upp Star Wars introt i högtalaren. Det var jävligt roligt ska ni veta. Sedan inledde dom med en låt som heter Drugs. Hur som helst så var dom riktigt jävla bra. Körde några nya låtar, och när dom ropades in igen hade dom till slut inga låtar kvar att köra så dom improviserade en version dom gjorde på ett rep en gång(se video längre ner).

Vägen hem



Underkategori: Burger King
Man kan få för sig många saker en söndagkväll påvägen hem. Varför inte stanna förbi Burger King och snylta på lite lökringar?

Underkategori: Bokis köper en Bok
På tåget hem möter vi en kille som vill låna en telefon. Han förklarar för oss att han behöver köpa cigaretter till sin tjej, och med sig har han en bok som ursprungligen kostar 119 kr. Då fick han den briljanta idén att sälja boken till Bokis för 1/4 del av orginalpriset! Vilken deal. Bokis kunde inte motså och kom hem med en upplaga av Stephen Kings Cell, och killen fick pengar till cigg åt sin flickvän, så han slapp höra hennes gnäll hela kvällen som han så fint uttryckte det. A true cinderella story.

Videos

En funkigare remake av låten Drugs.


En liten del ur klassikern Bruce Lee is dead


Refrängen till Love Hard Breaks
 

Lust att kommentera?
Postat av: Bella

Wohooo att ni hade det kul och fan vad snygga ni var!


Tyck till här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback