Blir så jävla förbannad

Läser i Aftonbladet om ett fall där en våldtäcktåtalad man slipper undan straff för även om han erkänt att kvinnan sa nej till sex, så gick hon ju faktiskt och la sig brevid honom i sängen med underkläder.
Dumt av henne. Hon borde förstås sovit i Jeans med skärp och en långärmad tröja, annars kan han ju tro att det är okej! Det spelar ju egentligen ingen roll om hon säger nej, för hennes klädsel talade ju om att hon enbart spelade svårfångad och hade ångrat sig.

Eller?
Nej, precis.

Självklart ska man inte enbart tro på kvinnans ord i en våldtäcktsrättegång, inga oskyldiga ska behöva straffas för våldtäckt. Men gränser finns och här har de passerats för länge sedan. Han har till och med erkänt att hon sa nej. Vad mer ska behövas? Det verkar nästan som att det behövs ett nytt ord för när man inte vill ha sex för nej är ganska menlöst numer.

"I helvete heller" kanske skulle fungera bättre, förslag?

Känns lagom betryggande att veta vilket stöd man får om man någon gång råkar ut för någonting så hemskt. Snacka om förnedrande.

Lust att kommentera?
Postat av: jenny

Jo sådant är helt hopplöst känns det som. Massa våldtäktsfall som blir helt "misslyckade" eller typ rinner ut i sanden =S helt idiotiskt.

Postat av: berthine

men kräver vårt fuckade rättsystem att tjejer måste ha hängllås på trosorna eller?! argh..

2008-09-03 @ 19:41:22
Postat av: Linn

eller hur! bra åsikter annika!!!!

2008-09-03 @ 23:51:19
URL: http://imunwritten.blogg.se/

Tyck till här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback