Yang, 7, var för ful för att visas i TV



Artikeln i aftonbladet. Bilden är därifrån också.

Det handlar om en sjuåring. En sjuåring med talang, som dock ansågs för ful för att synas i TV rutan och därför blev ersatt med en annan flicka.

Man hör ofta folk yttra "Vart är världen påväg?". Men nej, vi har tamejfan passerat den frågeställningen och övergått till "vad har världen kommit att bli?"
Det kan såklart tyckas som en överdriven reaktion, om hela situationen sätts i perspektiv känns det här som en mindre relevant sak att haka upp sig på. Det är krig på samma jord, exempelvis.

Det är bara det att det är precis den här typen utav ytligheter som sätter relevans i skugga. Om vi ser oss om i media är det ingen hemlighet att det är ytligheter i varenda hörn - och det är så tragiskt att det är viktigt för oss. Att den här nyheten uppmärksammats såpass är ändå ytterliggare ett bevis på att vi är påväg i fel riktning. Det borde inte finnas någon sån här rubrik för sådant här borde inte få hända. Att vi vuxna beter oss som idioter är en sak, men när vi låter våran egen fixering drabba barn når det plötsligt en helt ny nivå.

Hennes snea tänder, hennes runda ansikte. Jag personligen tycker hon ser fullt normal ut men det spelar egentligen ingen roll. Om någon sjuk jävel hade stört sig på hennes utseende om hon själv uppträtt så hade det knappast varit en person Kinas nation borde vilja imponera på.

"Det var i nationens intresse"

Låter som en underbar nation.


Lust att kommentera?
Postat av: Jenny

Sjukt, sjukt och sjukt =S Stackars barn =(

Postat av: linn

men va hon va assöt juh!

2008-08-14 @ 19:29:36
Postat av: Isabella

Jag vet såg det där förrut, jag rös, bland det äckligaste jag läst om på länge.

2008-08-17 @ 18:24:51
URL: http://ohsostylish.blogg.se/

Tyck till här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback